Stora juniorlägret, v.30

Under sommaren genomförs våra populära sommarläger för barn och ungdomar! Detta lägret riktar sig till er som:

  • Är 8-10 år och normalt deltar i regelbunden golfträning.
  • 11-16 år, oavsett om du vill delta för att ta grönt kort eller har högre spelvana.

Efter inriktningarna ovan och ålder delar vi in lägerdeltagarna i grupper för att göra lägret till en så bra och rolig upplevelse som möjligt. För de som jagar grönt kort kan man helt enkelt se det som en "grönt kort-kurs". Glädje och golf är det som genomsyrar våra tre dagar tillsammans. Varje dag tränar vi på övningsområdena och spelar på vår niohålsbana. Alla tre dagar ingår det lunch i restaurangen. Självklart kan en och annan glass också förekomma. Kosthållning under detta läger är att: juniorer har daglig rätt till glass och hamburgertallrik! Men för de som önskar erbjuds också dagens lunch i restaurangen som alternativ.

Filip, Emil och våra elitjuniorer ser fram emot att dela golfens fantastiska värld med framtidens golfare! Detta upplägg för juniorläger har med små, små förändringar överlevt mer än 15 år!

Genomförs v.30: Onsdag 24/7 - fredag 26/7 kl.09:30-14:30

Pris: 1 400 kr (Lunch, glass och mindre priser ingår). Juniorer som normalt deltar i Sbg GKs ordinarie träningsverksamhet är priset: 1 100 kr

Det deltagare behöver är kläder efter väder, extrakläder och övrigt kan förvaras i våra omklädningsrum (10-krona krävs för att låsa). Saknar ni golfutrustning? Ingen fara! Vi har att låna ut till er.

ANMÄLAN

Anmälan görs via formulär som du hittar här.

Frågor? Tveka inte att kontakta Filip - filip@solvesborgsgk.se