OBS! Anmälan öppnas officiellt torsdag 7/12


Vinterträning24

Riktar sig primärt till er som deltog förra vinter men också till er andra golfare som bestämt sig - detta vinterhalvår ska jag göra jobbet mot kommande säsong. Varje grupp förfogar över 200 kvm golfglädje - studio med puttyta samt slagnät, gym och trackman-simulatorer. 

Vinterträningen genomförs följande 9 veckor 3-7, 9, 11-13.

Vinterträningens 3 delar:

KROPPEN - Övningar som är golfspecifika. Fokus på motorik och rörelseförmåga. I samband med svinganalys kan du få en lista med övningar som är bra för dig. För er som vill addera styrketräning är gymmet tillgängligt.

PUTT - Analys och arbetsplan. Lägger du 10 min x 2 i träningsdos på varje pass under vinterträningen kommer du putta bättre säsong 2024. Framförallt besitter du en helt annan trygghet på korta puttar. Inför denna vinter har det införskaffats hjälpmedel för att höja möjligheten till bra putträning.

SVING - Trackman- och videoanalys som ligger till grund för ett bättre golfspel 2024.

Sving- och puttanalys delas med dig via coachnow. I coachnow får du ett personligt konto som bara du och Filip kan se och kommunicera genom. Ett perfekt ställe för att samla svingar och data för att mäta dina framsteg. Även en grupp skapas i coahnow där vinterträningens deltagare kan ta del av information och instruktioner.

Nyheter

  • Grupperna bantas från 6 till 5 deltagare. Mer individuellt fokus! Men även en förutsättning att kunna ta in en "gäst". Med andra ord - missar du din ordinarie träningstid har du möjlighet att delta i annan grupp.
  • Teknisk feedback på svingarbete med hjälp av DEWIZ. Dewiz mäter bland annat svingens längd, händernas högsta hastighet och var i svingen det sker, svingplan, svingtempo mm.
  • Nya sikthjälpmedel i puttning för att lätt och pricksäkert kunna träna sikte samt bollstart.
  • Feedback på din puttrörelse med hjälp av HACKMOTION. Hackmotion mäter bland annat handledsrörelser i puttningen.

 

Grupper (v.3-7, 9, 11-13)

Grupper/starttid anges nedan, passens längd: 55min

Måndagar kl.13:00, kl.14:00

Tisdagar kl.10:00, 18:00, 19:00

Onsdagar kl.17:00, 18:00

Torsdagar kl.13:00

Pris: 2 500 kr/person. Betalas i shop eller via swish till golfklubben senast 29/2. swishnummer gk: 123 421 15 46 (Meddelande: vinterträning).

 

Anmälan sker via bokningsläget

Frågor hänvisas till filip@solvesborgsgk.se