Våra två simulatorer från TrackMan är för oss som älskar golf, för oss som inte riktigt vet när säsongen börjar eller slutar.

Spela över 130 banor från hela världen, träna golfsvingen med det mest precisa verktyget på marknaden, utmana dina kompisar i roliga utmaningar & tävlingar. TrackMans simulatorlösning är världsledande. Välkommen att boka din tid i en av våra simulatorer!

Klicka här för att låta dig inspireras! (Länk till Trackmans hemsida)

50% rabatt på alla tider t.o.m. 5/12.

Medlemserbjudande 6-24/12: 25% rabatt. Fram till 6/12 behöver du ange koden: medlem25procent. Från 6/12 administrerar bokningssystemet rabatten.

Regler

• Bokning görs timvis. Vi rekommenderar för simulatorspel (18 hål): 2 pers: 2h, 3-4 pers: 3h. Beroende på inställning och er spelnivå varierar speltiden. Första gången är det därför bra att ta extra tidsutrymme. Obs! När din tid är ute är också rundan slut, du kan inte neka efterföljande tillträde för att du "bara hunnit spela 16 hål".
  • Simulatorn tål mycket men du blir ansvarig för skador som uppkommit av oaktsamhet.
  • Rena skor samt torra och rena golfklubbor ska användas i lokalen.
  • Vagnförbud året runt.
  • Vi spelar med bollar som aldrig använts utomhus och logobollar samt markerade bollar är förbjudna.
  • Plastpegg rekommenderas. Skulle du inte ha det så vänligen plocka bort peggrester.
  • Simulatorspel är golf du inte är van vid. Tänk inte på saker som klädkod, svinga lugnt och lay ups.
  • Vid bokning av en simulator får sällskapet i studion bestå av max sex personer.

Bokning och Priser

Ordinarie priser är vardagar mellan 300-400kr och helger 350-450kr/h, exakt pris ser du i bokningsschemat. Priset gäller för tiden, oavsett antal spelare.

När du bokat din tid får du en kod för att komma in i studion och tillgång till simulatorn. Varje sällskap får max bestå av sex personer. Grupper och företag som hyr båda simulatorerna samtidigt kan ha fler gäster med sig.

Bokning sker i samarbete med sweetspot och vi rekommenderar dig att ladda ner deras app! När du laddat ner appen är det viktigt att du under inställningar kopplar ditt konto med ditt golf-id.

Osäker på hur tekniken fungerar?

Innan du besöker oss rekommenderar vi att du kollar på våra filmer. Följ länk nedan för att komma till youtube (öppnas i nytt fönster). Nya filmer kommer göras framöver beroende på TrackMans uppdateringar och era frågor.

Starta upp spel och inställningar

Under spelets gång

Ni som känner att ni vill har lite extra introduktion på plats erbjuder vi detta. Datum & tid för intro-pass hittar ni i bokningsläget för lektion/kurs (klicka här för att komma dit)

Notera att intro-pass bara ger ett väldigt kort utrymme för att testa simulatorerna, den mesta tiden går åt instruktion. Kostnadsfritt men anmälan krävs. Emil Brolin håller i passen.

App & Tävlingar

Appen "TrackMan Golf" rekommenderas starkt att du laddar ner. Med denna kan du bland annat logga in snabbt med din profil via QR-scanning. Ditt "simulator-hcp" ändras automatiskt efter rundan och i din app får du fram statistik efter spelade rundor, bland annat snittlängd med drivern, fairway- och greenträffar. Hittas där appar finns!

Tävlingar arrangeras av trackman och kan spelas globalt, nationellt och/eller med andra avgränsningar. Vi kommer även på lokal nivå arrangera tävlingar. Tävlingar spelas med bestämda inställningar men genomförs under en bestämd tidsperiod där spelarna spelar när det passar.

Läs mer om våra aktuella tävlingar här.

Lokalen

Du finner givetvis simulatorerna i studion på Sölvesborgs Golfklubb (intill rangen). Dörren mot parkeringen används när tid är bokad och notera att du får kod i samband med bokning.

I lokalen finns förutom simulatorer, några extra sittplatser, toalett och kylskåp. I kylskåpet hittar du dryck och tilltugg. Dryck och tugg betalas via swish.

OBS! Just nu finns ej toalett i byggnaden.

Vänligen respektera reglerna för simulatorspel och vistelse i lokalen som du hittar längre upp.