Filip Oesten, Head professional

OM OSS

Våren 2014 blev jag fullvärdig medlem i svenska PGA efter tre års utbildning och därmed ha genomgått steg 4 i utbildningstrappan. Jag är även certifierad TrackMan professional Level 2 vilket ger mig en stor trygghet i att analysera bollflykter och hitta lösningar för att skapa önskad bollflykt.

För mig är det viktigt att alla känner sig välkomna. Min ambition är att så väl nybörjare som elitspelare, ung som yngre ska trivas med att utveckla sitt spel med mig och Sölvesborgs Golfklubb.

Sedan starten:

• Coach för elitspelare, kategori från Swedish golf future teams till Spelare på damernas europatour.
  • Utbildat mig hos Scott Cowx vid fyra olika tillfällen.
  • Utbildningsdagar med bland James Sieckmann och Andrew Rice.
  • Föreläst på svenska tränarutbildningen.
  • Utbildat över 900 nybörjare.
  • Kontinuerligt deltagande vid utbildning inom svenska PGA.

Kontakta mig

Under säsong har jag begränsad möjlighet att svara i telefon, skulle jag inte svara var god skicka ett sms så ringer jag upp dig när jag har möjlighet. Du kan givetvis också maila mig. Bokning gör du enkelt här via hemsidan, du kan också vända dig till servicecentret på golfklubben för hjälp.

filip@solvesborgsgk.se

Telefon servicecentret: 0456-70650

"Honored member of Swedish PGA, Sillastrybare and TrackMan owner"