Anmälan öppnar v.11. Håll koll på mailen och våra sociala medier!

"Träningskortet" var en stor succé 2023! Ett koncept med flera pass i veckan där du som deltagare väljer det som passar dig bäst, både gällande tid och innehåll. Med nya "pro corner" får vi dessutom ännu bättre träningsmiljö för svingpass och enklare att träna bunkerslag - långa som korta. Deltagare som är flitiga kommer kunna delta på mer än ett pass i veckan under träningsperioden i en social och trevlig miljö.

Träningsperioder är vår: v.16-24 och höst v.34-41. Under denna period kommer det finnas träningar 2-4 vardagar i veckan med olika innehåll. Som deltagare får du vara anmäld till 2 pass samtidigt, så fort ett av dina två pass är genomförda kan du anmäla dig till ett nytt pass. 

Nyheter 2024

  • Fler spelliknande pass med sk "birdieträning". Kortfattat förklarat innehåller träningspassen fler moment, ex. utslag följt av putt. Mycket uppskattade pass 2024!
  • Träning på niohålsbanan. Under säsongen kommer vi erbjuda längre träningspass på banan. Vi berör bland annat saker som spelstrategi och slag i lutande lägen.

Teman som träningar kommer att innehålla förutom nyheterna:

  • Sving - Allt från järnklubbor och transportslag till driver.
  • Bunkerslag.
  • Chip - enkel metod för in och i.
  • Wedge - mjuka slag runt green.
  • Putt - Vi tränar allt från att sänka fler korta puttar till bättre längdskänsla

Under säsongen kommer vi gå igenom alla teman flera gånger, dels för repetition men också med olika infallsvinklar som kan påverka. Ex. Grundteknik för chip kommer repeteras men också vad vi ska tänka på från olika lut, kortklippt underlag eller ruff. Säsongen kommer styra vad vi mest tränar på för tillfället, exempelvis blir det mest sving de inledande veckorna och fler puttpass senare när vädret är bättre och förmodligen greenerna jämnare.

 

Pris: 1 850 kr/person

Max 45 deltagare! Genom maxtak säkerställer vi att antal tillgängliga träningsplatser inte överstiger antalet deltagare.

 

Anmälan och praktisk information

Anmäl dig till träningskortet 2024 - . Du kommer få en bekräftelse via mail som ser ut som en aktivitet. Notera att det inte är en aktivitet utan endast en anmälan till träningsupplägget. Vi kommer 2023 ha utrymme för totalt max 45 deltagare i upplägget.

Du anmäler dig även till träningspassen via hemsidan. 3-5 veckor kommer att läggas upp åt gången men notera att du får vara anmäld till max 2 pass samtidigt. Om deltagare anmäler sig till fler än 2 pass raderas de som ligger längst bort i tid. Alla deltagare kommer läggas in i maillista och uppdateras denna väg när nya pass läggs ut på hemsidan.

Träningspassen genomförs av Filip och Emil. Passen är planerade tillsammans av Filip och Emil för att hålla en röd tråd genom hela upplägget.