Våra två simulatorer från TrackMan är för oss som älskar golf, för oss som inte riktigt vet när säsongen börjar eller slutar.

Perioden April-Oktober erbjuder vi träning på egen hand med TrackMan 4 i vår simulatormiljö. Här kan du mäta din färdigheter och utveckling över tid. Vill du spela på en bana i simulatormiljö bokar du enkelt fler sammanhängande tider.

Spela över 130 banor från hela världen, träna golfsvingen med det mest precisa verktyget på marknaden, utmana dina kompisar i roliga utmaningar & tävlingar. TrackMans simulatorlösning är världsledande. Välkommen att boka din tid i en av våra simulatorer!

Klicka här för att låta dig inspireras! (Länk till Trackmans hemsida)

Erbjudande "Träning med Trackman"

♥ Köp 10 x 30 minuter, 995 kr

Kan utnyttjas för alla tider, före och efter kl.15 på vardagar samt helg. Ta del av erbjudandet genom att maila eller smsa Filip, filip@solvesborgsgk.se / 0768 70 33 34. Vänligen ange golf-id. Betalning via swish eller i shopen.

Obs! Koden är giltig 10 minuter före och 5 minuter efter bokad tid. Under denna tid kan du använda de trackman och simulatorerna.

Regler

• Simulatorn tål mycket men du blir ansvarig för skador som uppkommit av oaktsamhet.
  • Rena skor samt torra och rena golfklubbor ska användas i lokalen.
  • Vagnförbud året runt.
  • Vi spelar med bollar som aldrig använts utomhus. Logobollar samt markerade bollar är förbjudna. Under sommarhalvåret finns bollar på plats.
  • Plastpegg rekommenderas. Skulle du inte ha det så vänligen plocka bort peggrester.
  • Simulatorspel är golf du inte är van vid. Tänk inte på saker som klädkod, svinga lugnt och lay ups.

Bokning och Priser, från 12/4-23/10

• Schemat är delat i tider om 30 minuter.
  • Ordinarie priser för vardagar fram till kl.15 är 120 kr/30 min.
  • Efter kl.15 är priset 140 kr/30 min.
  • Erbjudande - "Träning med TrackMan", Köp 10 x 30 minuter för 995 kr, kan utnyttjas både före och efter kl.15 vardagar och helger. Betalas via shopen, kontakta Filip@solvesborgsgk.se för att aktivera erbjudandet direkt, vänligen uppge golf-id.
  • Bollar ingår, Titleist pro v1 RCT finns på plats i studion.
  • Obs! Alla punkter ovan gäller till 21/10 (även giltighets för paketet "träning med trackman"). Vi förbehåller oss rätten att justera priser.

Bokning sker i samarbete med sweetspot och vi rekommenderar dig att ladda ner deras app. När du laddat ner appen är det viktigt att du under inställningar kopplar ditt konto med ditt golf-id.

Hur vet jag vilken kod som gäller för att komma in i lokalen?

Du kommer se koden direkt i samband med betalning. Det är fyra siffror men notera att en fyrkant, # ska läggas till den fyrsiffriga koden (xxxx#). I appen under "bokningar" ser du samtliga bokningar du gjort och kan också där hitta koden för respektive bokning. Koden är giltig 10 minuter före och 5 minuter efter bokad tid. Denna tidsram styr även möjligheten att utnyttja TrackMan och simulator.

Boka

Osäker på hur tekniken fungerar?

Innan du besöker oss rekommenderar vi att du kollar på våra filmer. Följ länk nedan för att komma till youtube (öppnas i nytt fönster). Nya filmer kommer göras framöver beroende på TrackMans uppdateringar och era frågor.

Starta upp spel och inställningar

Under spelets gång

Bättre spelupplevelse (upplagd 21/12)

Hur man använder practice mode - För er som tränar på egen hand

Vill du vid ditt första besök ha vägledning kan du efter ha bokat en tid kontakta Filip eller Emil. Vi kan då vara med i inledningen av ert pass och hjälpa er att komma igång samt visa de viktigaste funktionerna.

Filip # 0768 70 33 34

Emil # 0739 44 75 78

App & Tävlingar

Appen "TrackMan Golf" rekommenderas starkt att du laddar ner. Med denna kan du bland annat logga in snabbt med din profil via QR-scanning. Ditt "simulator-hcp" ändras automatiskt efter rundan och i din app får du fram statistik efter spelade rundor, bland annat snittlängd med drivern, fairway- och greenträffar. Hittas där appar finns!

Tävlingar arrangeras av trackman och kan spelas globalt, nationellt och/eller med andra avgränsningar. Vi kommer även på lokal nivå arrangera tävlingar. Tävlingar spelas med bestämda inställningar men genomförs under en bestämd tidsperiod där spelarna spelar när det passar.

Läs mer om våra aktuella tävlingar här.

Lokalen

Du finner givetvis simulatorerna i studion på Sölvesborgs Golfklubb (intill rangen). Dörren mot parkeringen används när tid är bokad och notera att du får kod i samband med bokning.

I lokalen finns förutom simulatorer, några extra sittplatser, kaffe, toalett och kylskåp. I kylskåpet hittar du dryck och tilltugg. Kaffe, dryck och tugg betalas via swish.

Vänligen respektera reglerna för simulatorspel och vistelse i lokalen som du hittar längre upp.