Privatlektioner

Lektioner 

Tillgänglighet fram till 31/3 är väldigt begränsad. Kontakta Filip via filip@solvesborgsgk.se för förfrågan om lektion eller utprovning av klubbor.

Standardlektion 30-40 minuter, 650 kr - Svinglektion i simulator, Start heltimme och du får använda simulatorn tiden som kvarstår av heltimmen. Endast möjligt vardagar/dagtid.

Analyspass 55 minuter, 995 kr - Möjlighet till video- och trackmananalys för både sving och putt. Analysen samt åtgärder får du även skickad till dig

 

VINTERPAKET24

Ska vi väcka din golf till liv inför säsongen 2024? Med detta paket lägger vi upp kontinuerlig svingträning så du är redo lagom tills när säsongen startar. 

→ Svinganalys 55 minuter. Med hjälp av tekniska verktyg som Trackman och Dewiz gör vi en analys på din sving. Givetvis är dina önskemål också viktiga. Analys och åtgärdsprogram delas med dig via ett konto på coachnow om så önskas (plattform för kommunikation coach-elev).

→ Uppföljningslektioner: Fyra lektion om 30 minuter där vi följer upp, tränar enligt plan och möjligtvis finjusterar riktningen framåt. Efter våra 30 minuter fortsätter du ytterligare 30 minuter på egen hand i simulator.

→ Egen träning: 3 st simulatortimmar ingår för att du ska kunna träna extra.

Dagtid vardag - 3 995 kr (möjliga lektionstider: tisdagar kl.11, tors kl.14, fre kl.10 eller 11)

Kväll/Helg - 4 495 kr (möjliga lektionstider: onsdagar kl.19, lördagar kl.09 eller 12. )

Dag och tid för lektioner går vid några tillfällen att ändra. Men det är viktigt att du väljer en tid som för det mesta är möjlig för dig. 

Bokning görs via mail: filip@solvesborgsgk.se