Shop

På Sölvesborgs Golfklubb finns en välutrustad och fräsch Golfstore shop där du hittar ett välsorterat sortiment med de finaste klubbmärken, snyggaste och mest funktionella kläderna och massor av sköna skor. Vi har golfutrustning för såväl nybörjare, breddgolfare samt elitspelare. Kom in till oss i shopen så hjälper vi dig att hitta just det du söker!

Vi har marknadens bästa bonusvillkor och ger dig upp till 7 % tillbaka i bonus. Registrera dig hos oss vid nästa besök. Uppge därefter alltid ditt golf-id när du handlar hos oss. Enkelt och helt kostnadsfritt.

Märken ni kommer att hitta i shopen är bl.a. Puma, Abacus, Röhnisch, Daily, Ivanhoe, J.Lindeberg, Foot Joy, Ecco, Titleist, Ping, Cobra, Black Owl, Pinnacle och Wilson.

Om ni söker något som vi inte har hemma, vänligen säg till så beställer vi hem.

Presentkort

Vill du ge bort en lektion eller lektionspaket eller kanske bidra till ny utrustning! Köp då ett uppskattat presentkort hos oss!

Golfbollar

Satsa på golfreklam så kommer dina kunder att förknippa ditt varumärke med det bästa och det roligaste de vet. Och resultatet blir att du laddar ditt varumärke med positiva känslor och starka värden som generositet, omtänksamhet och nära relationer.

Köp dina logobollar och reklamprodukter hos oss!