Boka golfpaket

Mer info Boka simulator

Boka starttid

Boka starttid Greenfee

En upplevelse byggd på genuin entusiasm

Välkommen till Sölvesborgs GK

Att spela golf på Sölvesborgs GK innebär att man spelar på en av Sveriges bästa golfbanor. Men målet är att vi inte bara ska ses som en golfbana. Vårt mål är att leverera den bästa upplevelsen både före, under och efter golfrundan. Hit är alla välkomna, oavsett ifall man är en erfaren golfare eller håller i en golfklubba för första gången.

Vi sysslar inte enbart med golf utan vi erbjuder även övningsområden, boende, konferenspaket, padel samt en stor puttinggreen, s.k. Himalayabana, för en rolig stund med vänner, familj, eller kollegor.

Inte bara golf på Sölvesborgs GK

Padel

Utöver golf så erbjuder vi spel på vår padelbana, som ligger i anknytning till vårt klubbhusområde. Tider bokar man antingen genom matchi.se eller i appen Matchi. Saknar ni utrustning finns detta för uthyrning i shopen.

Både omklädningsrum och vattenpåfyllning hittar man i klubbhuset.

Till MATCHi

BOKA STARTTID

Följ oss

Vi finns där du finns!

Nu tar vi steget ytterligare i den digitala världen. Vi lanserar inte bara en helt ny hemsida med flertalet nya funktioner. Vi fortsätter även att finnas på våra social medier. In och följ våra konton på Facebook och Instagram. Där kan du följa de spännande nyheterna som händer dagligen på Sölvesborgs GK.

Vi finns där du finns

Se till att följa oss på våra sociala kanaler. Här får du dagligen uppdatering om vad som händer på Sölvesborgs Golfklubb. Vi finns under @solvesborgsgk på Instagram.

Och glöm inte tagga oss och använda hashtag #sölvesborgsgk när du lägger ut bilder i instagramflödet.

Sölvesborgs Golfklubb
Ljunganabbevägen 129