"Träningskortet" är ett populärt upplägg på många klubbar, nu hakar vi på! Ett koncept med flera pass i veckan där du som deltagare väljer det som passar dig bäst, både gällande tid och innehåll. Med nya "pro corner" får vi dessutom ännu bättre träningsmiljö för svingpass och enklare att träna bunkerslag - långa som korta. Deltagare som är flitiga kommer kunna delta på mer än ett pass i veckan under träningsperioden i en social och trevlig miljö.

Träningsperioder är vår: v.16-24 och höst v.34-41. Under denna period kommer det finnas träningar 2-4 vardagar i veckan med olika innehåll. Som deltagare får du vara anmäld till 2 pass samtidigt, så fort ett av dina två pass är genomförda kan du anmäla dig till ett nytt pass. 

HÖSTERBJUDANDE: Delta v.34-41 för 900 kr

Maila filip@solvesborgsgk.se för att anmäla dig till träningskortet. Anmälan till träningspassen gör du sedan här via hemsidan.

 

Teman som träningar kommer att innehålla

  • Sving - Allt från järnklubbor och transportslag till driver.
  • Bunkerslag.
  • Chip - enkel metod för in och i.
  • Wedge - mjuka slag runt green.
  • Putt - Vi tränar allt från att sänka fler korta puttar till bättre längdskänsla

Under säsongen kommer vi gå igenom alla teman flera gånger, dels för repetition men också med olika infallsvinklar som kan påverka. Ex. Grundteknik för chip kommer repeteras men också vad vi ska tänka på från olika lut, kortklippt underlag eller ruff. Säsongen kommer styra vad vi mest tränar på för tillfället, exempelvis blir det mest sving de inledande veckorna och fler puttpass senare när vädret är bättre och förmodligen greenerna jämnare.

 

HÖSTERBJUDANDE: Delta v.34-41 för 900 kr 

Maila filip@solvesborgsgk.se för att anmäla dig till träningskortet. Anmälan till träningspassen gör du sedan här via hemsidan.

 

Anmälan och praktisk information

Anmäl dig till träningskortet 2023 - kan göras här via hemsidan. Du kommer få en bekräftelse via mail som ser ut som en aktivitet. Notera att det inte är en aktivitet utan endast en anmälan till träningsupplägget. Vi kommer 2023 ha utrymme för totalt max 50 deltagare i upplägget.

Du anmäler dig även till träningspassen via hemsidan. 3-5 veckor kommer att läggas upp åt gången men notera att du får vara anmäld till max 2 pass samtidigt. Om deltagare anmäler sig till fler än 2 pass raderas de som ligger längst bort i tid. Alla deltagare kommer läggas in i maillista och uppdateras denna väg när nya pass läggs ut på hemsidan.

Träningspassen genomförs av Filip och Emil. Passen är planerade tillsammans av Filip och Emil för att hålla en röd tråd genom hela upplägget.

PS. Nu ligger pass uppe för de första veckorna för att ni ska kunna se utbudet (hittas i bokningsläget "träningskortet 2023") Ser vi en större efterfrågan på vissa veckodagar har vi möjlighet att utöka antalet pass på dessa dagar. Men glöm inte att anmäla dig till upplägget!