Upp Till 25

Riksidrottsförbundet har senaste åren jobbat med att bredda synen på vilka åldrar som innefattas av begreppen junior och ungdomar. Idrottsföreningar tappar ofta äldre juniorer i organiserad verksamhet, Sölvesborgs Golfklubb är inget undantag och därför kommer vi starta verksamheten "UT25" (Upp till 25 år).

Sölvesborgs Golfklubb kommer genom Emil Brolin och Filip Oesten skapa socialt, tränings- och/eller tävlingsinriktade aktiviteter för killar och tjejer i åldern 16-25 år.

Eftersom detta är en organiserad verksamhet är det viktigt att klubbens policy följs, där ibland nolltolerans mot droger och alkohol under våra aktiviteter.

Vinter

Erbjudande v.4-v.13

Tisdagar kl.20-22 kan ni boka 2 timmars simulatorgolf till priset: 480 kr (för 2 timmars bokning, ej per person)
Denna tid är låst för er upp till 25 år och bokas via direktkontakt med Filip, mail eller sms uppskattas:
filip@solvesborgsgk.se
0768 70 33 34
Observera att tiden inte är bokningsbar via sweetspot!
Erbjudandet gäller till och med vecka 13.
Tveka inte att höra av er med frågor.

 

Övriga aktiviteter (uppdateras)

Se aktiviteterna som en social lättsam tävling. Ett mindre pris kommer delas ut till vinnare/vinnarna.

Pris: 250 kr/person á tillfälle.

Anmälan simulatorgolf görs till emil@solvesborgsgk.se. Ange namn (vid parspel båda personers namn. Vill du delta vid parspel men inte har någon att spela med? Hör av dig så hjälper vi till att hitta en spelpartner.

Betalning: Görs senast två dagar innan aktiviteten via swish till 123 323 05 554, ange "namn + u25". Önskar du kvitto för betalning? maila filip@solvesborgsgk.se

Januari - Mars

Om aktiviteterna blir lyckade och efterfrågade är tanken att erbjuda fler simulator-tillfällen och även en tour med totalställning för de olika deltävlingarna. Tveka inte att höra av dig till Emil och Filip med synpunkter och idéer för att vi ska kunna erbjuda en så bra verksamhet som möjligt.

April-

Under ordinarie golfsäsong kommer vi erbjuda en aktivitetsplan som innehåller träningar, sociala träffar, tävlingar på niohålsbanan, tävlingar på 18-hålsbanan, information/utbildningsträffar. I mars kommer vi presentera ett schema.

Ansvariga

Emil Brolin - emil@solvesborgsgk.se

Filip Oesten - filip@solvesborgsgk.se