Vinterträning 2022

Nu börjar vi gnugga på vår sving- och puttrörelse inför säsong 2022. Med hjälp av simulatorerna kombinerat med studiodelen får vi de bästa förutsättningarna någonsin för bra träning, nu ska bara vi göra jobbet!

Deltagare i vinterträning 2022 får också möjlighet att lösa en voucher till rabatterat pris som kan utnyttjas på egen hand för träning eller spel i simulatorerna.

Spela/träna för 600 kr - betala 450 kr

Spela/träna för 1 200 kr - betala 800 kr

Erbjudandet gäller bara för deltagare i vinterträning och betalas i samband med betalning för vinterträning. Betalning ska ske senast 31/1-22.

Gruppträning

Start v.4. Tider och lediga platser ser ni i bokningsläget, klicka här.

I Grupp-upplägget utnyttjar vi hela byggnaden vilket gör att båda simulatorerna med TrackMans kommer att användas samt slagdel och puttyta i studiodelen. Med fem elever på nästan 200 kvadratmeter klarar vi nuvarande restriktioner galant!

I detta upplägg tränar vi mestadels efter en egen plan som vi lägger under de första passen. Möjlighet till extraträning finns genom rabatterade krediter som du kan se ovan.

Antal tillfällen: 6st

Antal deltagare: max 5st/grupp

Pris: 1 800 kr/person (ej medlem i Sbg GK 2 250 kr)

Privat upplägg

Totalt 6st återkommande lektioner. Ett pass genomförs med 30 minuters inledande instruktion och 30 minuter där du som elev har möjlighet att fortsätta i simulatorn efter instruktion. Vid 2 personer delas instruktionen över 60 minuter och vi utnyttjar en simulator per person.

Detta upplägg är bara tillgängligt vardagar och dagtid. Vi utgår från en stående tid men givetvis finns viss möjlighet till ändring.

För att starta ditt personliga upplägg skickar du mail till filip@solvesborgsgk.se.

En person: 2800 kr (ej medlem i Sbg GK: 3 200 kr)

Två Personer: 2400 kr (ej medlem i sbg gk: 2 800 kr). Pris per person.