Svingkurs

För dig som vill ha ett koncept och på riktigt börja slå bollen bra. En bra mix av de viktigaste generella reglerna och personlig feedback. Perfekt att kombinera med en 25-minuters uppföljningslektion.

Max 6 personer

Pris: Medlem Sbg GK 595 kr / ej medlem 695 kr

Kurs 1. Tisdag 9/7 kl.11

Pågår ca 2h och anmälan stänger tre dagar innan.

NÄRSPELSKURS

Trött på att känna dig osäker runt green?

Chip, korta wedgar och bunkerslag. Vill du ta kontrollen runt green är detta kursen du ska anmäla dig till! Många har problem med närspelet för att information som hör hemma i det långa spelet blandas in. Här kommer vi skapa ett koncept med röd tråd för att väcka närspelet till liv.

Några frågor du kommer få svar på är:

• Varför är tån viktig?
  • Är det sunt med 7 olika riktlinjer för "hur du ska stå" innan du ens börjat rörelsen?
  • Varför är "rätt" förberedelse viktigare på närspelsslag?

Max 6 deltagare.

Pris: Medlem Sbg GK 895 kr / ej medlem 1095 kr.

TILLFÄLLEN (pågår 3h och inkluderar fikapaus).

Onsdag 17/7 kl.13 (anmälan stänger 3 dagar innan)

PUTTKURS

Majoriteten av dina slag lägger du på green. Få saker gör oss så uppgivna, så ofta på banan som dålig puttning. Detta är kursen för att putta bättre! Varje deltagare får en personlig feedback och lösningar/övningar på putt-tekniken.

Puttkursen innehåller två delar:

1. TEKNIK. Vi utgår från sikte, bollstart och längdkontroll. Varje spelare få individuell teknisk feedback!
  2. PRESTATION. I denna del tar vi in beslut och främst utifrån greenläsning. Som deltagare kommer du få enkla tumregler för hur du ska förhålla dig till lut på korta och långa puttar. Definitivt något som kommer spara slag!

Medlem 695 kr / ej medlem 895 kr

Max 4 deltagare/grupp