Sölvesborgs GK Restaurang

Sölvesborgs GK kommer från och med 2022 driva restaurangen i egen regi. Just nu är inte bara restaurang och kök under uppbyggnad för en förnyelse utan även restaurangens hemsida är under ombyggnad. 

Vill ni komma i kontakt med restaurangen hittar ni längst ner på sidan ett kontaktformulär samt mailadress till vår restaurangchef. Tveka inte att höra av er.

Vår filosofi

Till oss i Restaurangen på Sölvesborgs GK kan du komma för att mätta magen eller släcka törsten vid lunch, middag alla årets säsonger. 

Vi startar upp till våren 2022 och tänker närproducerat och självklart har vi också ambitionen att servera säsongens högklassiga råvaror på tallriken med finess till dig. Vi letar ständigt efter nya spännande viner för att utöka och variera vårt sortiment och tar in drycker från närliggande mikrobryggerier

Men det allra viktigaste är ändå att du känner dig välkommen till oss. Som ditt andra hem helt enkelt.

Vi ses!

Med vänlig hälsning, 

Mattias Ekstrand, restaurangchef 

Under ombyggnad

I och med att klubben nu tar över restaurangen kommer restaurangen/kök renoveras. Vi hoppas att öppna i början av mars. Under renoveringstiden är ni mer än hjärtligt välkomna att titta inom och säga hej och dricka en kopp kaffe med oss.

Följ vår resa på Facebook

Även om vi är allra bäst på att laga mat så är vi även aktiva på våra sociala kanaler. Se till att följa oss för att inte missa nyheter och event. 

Kontakta oss

Ni är hjärtligt välkomna till att kontakta oss för förfrågningar eller funderingar.


Du måste fylla i alla fält märkta med stjärna.
Mattias Ekstrand
Mattias Ekstrand
Restaurangchef