Publicerat: 2022-01-28 12:55 - Skrivet av Tobias Johansson

När: Onsdagen den 2 mars 2022 kl.19.00
Plats: Klubbhuset
Ärende: Enligt klubbens stadgar
Anmälan: Vi ser gärna att anmälan sker via hemsidan senast 28 februari. Se länk till anmälningssidan nedan.

Sedan den 9 februari 2022 har myndigheterna hävt merparten av de restriktioner som påverkat samhället, idrotten och golfen.
Bland annat är det inte längre några deltagartak för offentliga tillställningar, inga restriktioner gällande avstånd och storlek på sällskap och inga specifika råd riktade till föreningslivet.

Styrelsen har med anledning av ovanstående beslutat att årsmötet skall avhållas i enlighet med klubbens stadgar.

Samtidigt uppmanar vi våra medlemmar att inte delta på årsmötet om man känner minsta symtom på sjukdom.

Följande gäller:

• Medlemmar som avser att rösta, ställa frågor, göra inlägg etc måste vara fysiskt närvarande i klubbhuset.

• Medlemmar som vill följa årsmötet via internet har ingen rösträtt, kan inte ställa frågor, kan inte göra några inlägg.

För de som tänker följa årsmötet digitalt kommer vi att använda oss av Microsofts mötesapplikation Teams. Detta innebär att alla måste anmäla sitt deltagande i god tid så att en inloggningslänk kan skickas till din e-postadress. För de medlemmar som inte känner sig bekväma med Teamsapplikationen anordnar vi en utbildning på distans så att alla skall känna att man enkelt kan följa årsmötet. Vi rekommenderar att vara på en plats med stabil internetuppkoppling, gärna via fiber.

OBS! Anmälan om deltagande måste göras senast den 28 februari, anmälningsformulär finns på hemsidan under fliken "årsmöteshandlingar/anmälan".

Dagordning, årsbokslut, verksamhetsberättelse, verksamhetsplan 2022, samt valberednings protokoll finns att hämta på hemsidan under fliken klubben senast den 20 februari. Välj sedan fliken årsmöteshandlingar/anmälan. Logga in med ditt golf-id (xxxxxx-xxx) samt ditt lösenord till Min Golf.

Välkommen till årsmötet!

Välkomna