Kallelse årsmöte

När: 19 maj kl. 18.30
Plats: Digitalt
Ärende: Enligt klubbens stadgar
Anmälan: Obligatorisk anmälan via hemsidan senast 15 maj. Se länk till anmälningssidan nedan.

OBS! Om ni tänker sitta fler vid samma dator/enhet är det viktigt att alla anmäler sig, då anmälningslistan kommer att användas som röstlängd.

På grund av folkhälsomyndigheten skarpa rekommendation att högst 8 personer får samlas vid allmän sammankomst hålls årsmötet 2021 helt digitalt.

Vi kommer att använda oss av Microsofts mötesapplikation Teams. Detta innebär att alla måste anmäla sitt deltagande i god tid så att en inloggningslänk kan skickas till din e-postadress. För de medlemmar som inte känner sig bekväma med Teamsapplikationen anordnar vi en utbildning på distans så att alla skall känna att man enkelt kan delta i årsmötet. Vi rekommenderar att vara på en plats med stabil internetuppkoppling, gärna via fiber.

Detaljerade instruktioner hur årsmötet kommer att genomföras finns på hemsidan.

Dagordning, årsbokslut, verksamhetsberättelse, verksamhetsplan 2021, samt valberednings protokoll finns att hämta på hemsidan under fliken klubben. Välj sedan fliken årsmöteshandlingar. Logga in med ditt golf-id (xxxxxx-xxx) samt ditt lösenord till Min Golf.

OBS! Anmälan om deltagande måste göras senast den 15 maj, anmälningsformulär finns på hemsidan under fliken årsmöteshandlingar.

Eventuella motioner skall vara kansliet tillhanda senast den 28 april.

Välkommen till vårt digitala årsmöte!

Gert Jönsson, ordförande

Anmälan till årsmöte och årsmöteshandlingar

Publicerat: 2021-04-20 - 09:40 - Skrivet av Tobias Johansson