DITT FÖRETAG I CENTRUM

Att vara sponsor på Sölvesborgs GK innebär inte bara möjligheten att profilera sitt företag. Vi erbjuder även ett nätverk med flertalet andra företagare samt möjlighet att kunna erbjuda anställda och kunder en golfupplevelse utöver det normala. Vi skräddarsyr våra partnerpaket så att det ska passa just ditt företag. 

Om du vill veta mer om våra partnerskap och hur vi på Sölvesborg kan erbjuda ditt företag ett samarbete mellan oss, tveka inte att höra av dig på telefon 0456-70650 alternativt maila oss på klubbchef@solvesborgsgk.se alternativt tobias@solvesborgsgk.se

 

Låt oss göra din företagsgolf till en riktig upplevelse

FÖRETAGSGOLF

Vi på Sölvesborgs Golfklubb vill göra er företagsgolf så speciell som möjligt. Vi hjälper er hela vägen, från planeringsstadiet fram tills era gäster har åkt hem från eventet. Vi ser till att exponera er så att ingen kan missa att det är just ert företag som är på besök.

Vi skräddarsyr alltid företagsgolf utifrån era speciella önskemål. Från det lilla företaget till det största företaget. Inget är för stort eller för litet för oss. 

Vill du veta mer? Kontakta Tobias på tobias@solvesborgsgk.se

KONFERENSPAKET

Välkomna till att lägga konferenser hos oss. Vi skapar konferenspaket så att det ska passa er, oavsett ifall ni endast ska ha korta möten eller önskar vara i Sölvesborg flera dagar. 

Passa på att under era raster att utforska vad vi mer har att erbjuda. Varför inte spela ett varv på någon av våra golfbanor, spela padeltennis, putta på vår Himalayagreen eller slå på vår driving range. Kom med era önskemål så sätter vi ihop ett paket som passar just er.