Juniorläger

Självklart ska de yngre också trivas på Sölvesborgs Golfklubb. Under sommaren arrangeras ett stort junior- och knatteläger för juniorer i olika åldrar och med olika erfarenhet. På vårt läger finns flera ledare för att kunna dela in deltagarna i mindre grupper utifrån ålder och erfarenhet. Det har tidigare år varit allt från nybörjare till juniorer med handicap som deltagit. Filip är ansvarig för läger och genomför det tillsammans med våra juniorledare. På vårt sommarläger får man utan kostnad låna den golfutrustning som behövs! Vissa konstaterar tyvärr att datumen inte passar, ta en titt längre ner på sidan och läs mer om ”juniorkurs”.

Anmälan till läger görs via mail till: filip@solvesborgsgk.se och ska innehålla följande:

  • namn och ålder
  • ev.allergi
  • Personnummer (används för rapportering till Blekinge idr.förbund)
  • Nummer till förälder/anhörig om tränare behöver ta kontakt under lägrets gång.
  • Ange vilket uttryck som stämmer bäst in för den junior som du anmäler: 1. ”upptäcka golfens värld” 2. ”påbörja min roliga resa mot grönt kort” 3.”Har grönt kort och vill fortsätta utveckla mitt spel”

 Juniorläger 8-15 år

onsdag 22/7 – fredag 24/7, kl.09:30-14:30

Lägret genomförs 3 dagar i följd kl.09:30-14:30. Vi kommer träna golfens grunder, träna de olika momenten på roliga och utmanande sätt. Juniorerna kommer även spela på niohålsbanan vilket brukar vara mycket uppskattat. Obs. Vattenkrig och glass kan förekomma!

I detta läger delar vi in juniorerna i mindre grupper utifrån ålder och golfkunskap för att alla ska få ut så mycket som möjligt. Som sagt, juniorer med spelvana och handicap är lika välkomna som nybörjaren.

Pris: 990 kr och betalas i shopen innan första dagen, kom gärna i god tid. I priset ingår lunch alla tre dagar.

Juniorkurs

Under sommaren erbjuds två st juniorkurser. Kurserna riktar sig främst mot de juniorer som vill lära sig grunderna eller precis lärt sig grunderna och vill bli lite bättre. Vi kommer träna de vanligaste och viktigaste momenten för att ta sig runt på en golfbanan: Sving (driver och järnslag), chip och putt. givetvis får man låna utrustning utan kostnad om det skulle behövas.

Vid högt deltagarantal delar vi in juniorerna i olika grupper baserat på erfarenhet och ålder. Givetvis avslutar vi med en glass!

Juniorkurs 1: Onsdag 1/7 kl.13-16

Juniorkurs 2: måndag 3/8 kl.13-16

Pris: 450 kr/kurstillfälle

Anmälan till läger görs via mail till: filip@solvesborgsgk.se och ska innehålla följande:

  • namn och ålder
  • ev.allergi
  • Personnummer (används för rapportering till Blekinge idr.förbund)
  • Nummer till förälder/anhörig om tränare behöver ta kontakt under kursens gång.
  • Ange om anmälan gäller juniorkurs 1 eller 2.