Vinterträning

Detta är din chans att vara redo när golfsäsongen 2019 sätter igång!

Under årets vinterträningen kommer allt svingarbete att ske individuellt även om träningen sker i grupp. Föregående år har vinterträningen gått över till “drive & putt” men i år inkluderas även det konceptet i vinterträning.

Träningen sker i studion med stängda portar där vi slår in i nät, vi använder träningshjälpmedel som trackman, hackmotion och puttytan för att träna rätt. Vi tränar med öppna portar när vädret tillåter detta (planen är v 11, 12 och 13).
Inne i studion tränar vi med J7 eller J6 samt putter. Ta gärna med överdragskläder och annan klubba som driver om du vill slå några slag från mattorna närmast studion, både mattor och range är upplysta.
Betalning sker senast 28/2 via klubbens swish, i shop under ordinarie öppettider eller kontant i studion. Förra året var det många som ville ha kvitto för att utnyttja sitt friskvårdsbidrag, oavsett betalningsmetod får ni givetvis kvitto men ha överseende med att du får kvittot efterföljande träning.

  • Max 4st deltagare/grupp och varje träningstillfälle är 55 minuter.
  • Alla tider och priser hittar du i bokningsläget (tryck här för att komma till bokningsläget) . OBS! Priserna som anges är för medlemmar på Sölvesborgs GK, för icke medlemmar tillkommer 50kr/träningstillfälle.
  • Tiden ”tisdagar 17:00” är fördelad till två grupper, en som tränar udda och som tränar jämna veckor. Säkerställ därför att du anmäler dig till rätt. Vill du träna 17:00 men träna varje vecka anmäler du dig till båda grupperna, priset reduceras sedan till motsvarande för 10 tillfällen (2 200kr för medlem).
  • Varje deltagare får vid önskemål ett eget konto hos coachnow där en sammanfattning och plan skickas efter första passet. Om du tränar på egen hand kan du sedan lägga in egna filmer i appen/webben och få feedback på ditt arbete.

Fram till slutet av mars kommer jag i varierande omfattning att vara föräldraledig och därför är det färre platser i årets vinterträning. Det är även en av anledningarna till att antalet tillfällen varierar mellan tiderna. Jag hoppas att ni har överseende med detta och ser fram emot att få sätta igång med bra försäsongsarbete!

Tveka inte att höra av dig med frågor men mitt önskemål är att det sker via mail!