Nybörjarprogrammet

Nybörjarprogrammet är först aktuellt när du genomgått en nybörjarkurs på Sölvesborgs GK

Golfare på olika nivåer behöver olika typer av träning. Beroende på var du är i din golfkarriär så får du olika förmåner och hjälp för att ta din golf till nästa nivå. Att delta vid nybörjarprogrammets aktiviteter är helt frivilligt från din sida. Från vår sida handlar det om att inte lämna någon utanför, för den som vill finns också hjälp för att bli bättre på golf och förstå golfens värld.

Vissa förmåner i nybörjarprogrammet är kostnadsfria och några är rabatterade, vad anges nedan. För att ta del av förmånerna ditt andra år är kravet att du är medlem i Sölvesborgs Golfklubb. Ditt första år krävs inget medlemskap, endast att du genomgått en nybörjarkurs på Sölvesborgs GK.

Nybörjarprogrammets Gruppträning – Ger dig möjlighet till att delta i gruppträning med andra nybörjare utan extra kostnad. På dessa passen tränar och utvecklar vi den teknik som vi lärt oss under nybörjarkursen och diskuterar mer runt träningslära – hur tränar vi golf. Det finns också teoripass där du ute på golfbanan får lära dig hur man tillämpar reglerna i verkligheten samt en genomgång av handicapsystemet.

30st pass erbjuds årligen via Gruppträningen. Tid och veckodag varierar också för att alla ska ha chans att kunna delta.

Anmälan görs via bokningsläget här på hemsidan, notera att det är under ”nybörjarprogrammet” du hittar passen. Anmälan stänger 3 dagar innan passets starttid. Det behöver vara minst 3 anmälda för att passet ska genomföras. Skulle passet ställas in hör vi av oss i god tid! Detta är gratis för alla som genomgått nybörjarkurs på Sölvesborgs Golfklubb (år två krävs medlemskap).

Rabatterad träning/aktivitet – kurser och aktiviteter med ett specifikt tema. mindre repetition av nybörjarkursen och mer fördjupning i ett specifikt moment.

Workshop – Du får delta gratis vid en av klubbens ”workshop”. Här förklarar vi mer ingående om hur ett handicap fungerar, hur webbplatsen ”min golf” används och en föreläsning med praktiska moment om utrustning. Olika representanter från golfklubben berättar om klubbens verksamhet

Faddergolf – Måndagar under vår och höst ställer medlemmar i klubben upp för att spela nio hål med våra nybörjare. Detta är ett fantastiskt tillfälle att träffa andra golfare och förhoppningsvis plocka upp lite av andras erfarenheter.

Frågor? kontakta Filip