Nybörjarprogrammet

Nybörjarprogrammet är först aktuellt när du genomgått en nybörjarkurs på Sölvesborgs GK

Golfare på olika nivåer behöver olika typer av träning. Beroende på var du är i din golfkarriär så får du olika förmåner och hjälp för att ta din golf till nästa nivå. Att delta vid nybörjarprogrammets aktiviteter är helt frivilligt från din sida. Från vår sida handlar det om att inte lämna någon utanför, för den som vill finns också hjälp för att bli bättre på golf och förstå golfens värld.

Vissa förmåner i nybörjarprogrammet är kostnadsfria och några är rabatterade, vad anges nedan. För att ta del av förmånerna år 2 och 3 är kravet att du är medlem i Sölvesborgs Golfklubb. Ditt första år krävs inget medlemskap, endast att du genomgått en nybörjarkurs på Sölvesborgs GK.

År 1 

Nybörjarprogrammets Gruppträning – Ger dig möjlighet till att delta i gruppträning med andra nybörjare utan extra kostnad. På dessa passen tränar och utvecklar vi den teknik som vi lärt oss under nybörjarkursen och diskuterar mer runt träningslära – hur tränar vi golf.

30st pass erbjuds årligen via Gruppträningen. Tid och veckodag varierar också för att alla ska ha chans att kunna delta.

Anmälan görs via hemsidan, notera att det är under ”nybörjarprogrammet år1” du hittar passen. Anmälan stängs 3 dagar innan passets starttid. Riktlinjer är att vid 1-2 personer anmälda personer ställs passet in, 3-4 personer anmälda tränar vi 30min(passet startar utsatt tid), vid 5 personer eller fler anmälda gäller utsatt tid.  Detta är gratis för alla som genomgått nybörjarkurs på Sölvesborgs Golfklubb.

Rabatterad träning/aktivitet – kurser och aktiviteter med ett specifikt tema. mindre repetition av nybörjarkursen och mer fördjupning i ett specifikt moment.

Privatlektioner – 10% rabatt på lektioner och lektionspaket (obs. gäller på lektioner som utnyttjas vardagar innan 16:00)

Workshop – Du får delta gratis vid en av klubbens ”workshop”. Här förklarar vi mer ingående om hur ett handicap fungerar, hur webbplatsen ”min golf” används och en föreläsning med praktiska moment om utrustning. Olika representanter från golfklubben berättar om klubbens verksamhet

Faddergolf – Måndagar under vår och höst ställer medlemmar i klubben upp för att spela nio hål med våra nybörjare. Detta är ett fantastiskt tillfälle att träffa andra golfare och förhoppningsvis plocka upp lite av andras erfarenheter.

År 2

Du som medlem i Sölvesborgs GK erbjuds följande år två:

Gruppträning – Du får möjlighet att utan kostnad delta i gruppträning. 18 pass kommer att erbjudas under året med olika teman. Majoriteten av passen är koncentrerade till mars-maj för att du direkt ska komma igång med din golf. Samma anmälningsregler som för ”gruppträning år1” gäller.

Rabatterad träning/aktivitet – se år 1

Vinterträning – I golfstudion på Sölvesborgs Golfklubb är det alltid säsong oavsett väder. Här inne slipas tekniken som bäst under vintertid för dig som vill vara riktigt förberedd inför nästa säsong. Mer information, tider och pris hittar ni på hemsidan i början av Januari.

Workshop/kick  off – se år 1

Faddergolf – se år 1

År 3

Vinterträning – Se år 2

Rabatterad träning/aktivitet – se år 1

Faddergolf – se år 1, nu är det kanske du som är fadder?

Frågor? kontakta Filip