Nybörjarprogrammet – aktiviteter & erbjudande

Alla aktiviteter som du hittar på denna sidan är riktade till er som gått nybörjarkurs på Sölvesborgs GK. För att ta del av dessa erbjudande måste du genomgått en nybörjarkurs, de två kommande åren efter måste du vara medlem på Sölvesborgs GK för att ta del av dessa erbjudande.
Anmälan sker i bokningsläget här på hemsidan om inget annat anges.

Spellektion

Tillsammans med Filip har du chansen att få coaching och spela en niohålsrunda på stora banan. Detta är för er som gått nybörjarkurs 2019 och 2020. Medlemskap och officiellt handicap är ett krav. Missa inte denna chansen! Att kapa slag på din score genom sättet vi tänker, väljer och planerar vårt spel är på vissa sätt enklare än teknikförändringar.

Priset för 9 hål är 350 kr/person.

Notera följande:

  • max 3 personer kan delta i varje spellektion och först till kvarn gäller. Det går givetvis bra att anmäla sig till fler spellektioner.
  • anmälan görs i bokningsläget under ”Nybörjarprogrammet spellektion”
  • Starttiden för aktiviteten är också starttiden så var i god tid till ettans tee.
  • 2h är avsatt för spellektion, går spelet långsammare kan jag (Filip) behöva avvika efter dessa 2h men ni deltagare kan spela vidare.

Utrustning

Tillsammans med Cobra Golf har vi tagit fram ett paket för er som vill ha bra utrustning. Utrustningen får ni testa ut genom en s.k. ”custom fitting”, detta betyder att vi provar ut klubbor som passar dig som person och matchar dina fysiska förutsättningar.

Köper du ett set innehållande minst 6st järnklubbor (varav minst en klubba ska vara en metalwood) så får du en bag på köpet(värde 1295:-). Dessutom erhåller du dina bonuspoäng som kund hos shopen på Sölvesborgs GK.

Obs. Detta erbjudande kan bara utnyttjas av er som genomgått nybörjarkurs 2017 och 2018.

Privat träning

Under år 1 och 2 du 10% rabatt på privatlektioner och lektionspaket.

Boka lektion i bokningsläget (priset korrigeras vid betalning på plats på gk) eller kontakta Filip för bokning.

Faddergolf

Måndagar i maj, samling 18:00 på puttinggreen vid klubbhuset!

Har du frågor om erbjudande och aktiviteter? Kontakta Filip

filip@solvesborgsgk