Nybörjarprogrammet – aktiviteter & erbjudande

Alla aktiviteter som du hittar på denna sidan är riktade till er som gått nybörjarkurs på Sölvesborgs GK. För att ta del av dessa erbjudande måste du genomgått en nybörjarkurs, de två kommande åren efter måste du vara medlem på Sölvesborgs GK för att ta del av dessa erbjudande.
Anmälan sker i bokningsläget här på hemsidan om inget annat anges.

Spellektion – Snart nya tider ute för hösten!

Tillsammans med Filip har du chansen att få coaching och spela en niohålsrunda på stora banan. Priset är rabatterat för er som gått nybörjarkurs 2017 och 2018. Missa inte denna chansen! Att kapa slag på din score genom sättet vi tänker, väljer och planerar vårt spel är enklare än teknikförändringar.

Notera följande:

  • max 3 st personer/spellektion och först till kvarn med anmälan gäller. Det är ok att anmäla sig till fler spelaktiviteter.
  • anmälan görs i bokningsläget under ”NP år 1 och 2”
  • Starttiden för aktiviteten är också starttiden så var i god tid till ettans tee.

Utrustning

Tillsammans med Cobra Golf har vi tagit fram ett paket för er som vill ha bra utrustning. Utrustningen får ni testa ut genom en s.k. ”custom fitting”, detta betyder att vi provar ut klubbor som passar dig som person och matchar dina fysiska förutsättningar.

Köper du ett set innehållande minst 6st järnklubbor (varav minst en klubba ska vara en metalwood) så får du en bag på köpet(värde 1295:-). Dessutom erhåller du dina bonuspoäng som kund hos shopen på Sölvesborgs GK.

Obs. Detta erbjudande kan bara utnyttjas av er som genomgått nybörjarkurs 2017 och 2018.

Privat träning

Utvecklingspaketet – för er som gick nybörjarkurs 2017 och 2018, medlemskap är ett krav.

Utvecklingspaketet innehåller 3st privatlektioner á 25min för 850kr (ord. pris 1 185kr). Perfekt för fördjupning av ett visst moment som sving, bunkerslag eller chip.

Boka din första lektion i bokningsläget (priset korrigeras vid betalning på plats på gk) eller kontakta Filip för bokning.

 

Faddergolf – Tider för hösten meddelas snart!

 

 

Har du frågor om erbjudande och aktiviteter? Kontakta Filip

filip@solvesborgsgk