Bookingbird – bra att veta

Bokningsprogrammet från bookingbird är en tjänst som jag hoppas kunna öka tillgängligheten för min träningsverksamhet.

Anledningen till att ha ett bokningssystem via hemsidan är många. exempel är att du som är intresserad av en aktivitet snabbt kan se utbud, pris och tillgänglighet och kunna boka när på dygnet du vill. Det kommer minska det administrativa arbetet för mig men även för mina kollegor i shopen. Min förhoppning är också att minska antalet ”no show”, d v s att en person har bokat men inte dyker upp. Eftersom du har tillgång till min kalender är det en mindre chans att missförstånd om tider och annat uppstår.

För att använda bokningssystemet behöver du registrera dig och det gör du första gången du använder systemet. Det tar mindre än en minut och det enda den frågar om är namn, mailadress, telefonnummer samt ett lösenord.

Efter en bokning får du direkt en bekräftelse via mail på din aktivitet. En dag innan den bokade aktiviteten får du sedan en påminnelse, även denna via mail.

Jag administrerar kalendern och den kommer att ha aktuella tider minst 4 veckor framåt. Självklart kan du fortfarande boka direkt via mig eller shopen.

Du kommer till bokningsläget genom att trycka på ”boka” som du hittar längst ut till höger i menyn.

Hör av dig om du har några frågor. Kontaktinformation hittar du längst ner på hemsidan.

Med vänlig hälsning

Filip 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.