Nyhetsbrev Juni/Juli

Sommaren är en period med högt tryck på anläggningen, var ute i god tid för att boka din plats/tid!
Vill du vässa formen inför Sölvesborgsveckan? Då är det hög tid att du bokar in din träning nu!

Halvdagskurs– Lördag 1/7 kl. 09:00-12:30
En kurs som innehåller putt, chip/pitch, bunkerslag och sving. Grundläggande och genomgående träning istället för att gå på djupet. En genomkörare av den röda tråden igenom de olika slagen för att du ska ha ett lättare system att utgå ifrån när du tränar och spela. Perfekt för dig som vill hålla det enkelt.
Pris för medlem: 600kr
Pris icke medlem: 825kr
Fika ingår

Heldagskurs – Onsdag 28/6(sista anmälningsdag 23/6)
3h träning, lunch och 18håls spel
09:00-12:00 tränar vi närspel, putt och sving. Syftet med träningen är att göra den ”spelförberedande” och noggrant avväga vad som ger långsiktigt vs kortsiktigt resultat.
Efter lunch spelar vi 18hål. Deltagarna delas upp i två bollar och Filip spelar 9 hål med vardera boll. Här får du tips och feedback direkt på banan.

Tid: 09:00- ca 18:00
Medlemspris: 775kr
Ej medlem: 1 250kr

Lunch och eventuell greenfee ingår
Obs! Kolla på hemsidan under börja spela golf om du gick nybörjarkurs 2015 eller senare för ett annat upplägg.

Närspelskurs – Onsdag 12/7 kl. 17:00-20:00
En kurs för er som vill ha gedigen närspelsträning och en fördjupning i denna ädla konst. Med det nya närspelsområdet får vi fantastiska förutsättningar till bra träning! Fokus till en början på grunder och standardslag i momenten chip, pitch, lobb och bunker. Vi kommer även att gå in på problemlösning för lobb- och bunkerslag, till exempel hur vi snabbt får höjd på ett bunkerslag om bollen ligger nära bunkervallen.

Antal deltagare: max 6st
Pris för medlem: 550kr
Pris icke medlem: 750kr

Puttkurs – Måndag 3/7 kl. 17:30-19:30
En kurs för dig som vill fördjupa dig och på riktigt vill utveckla din puttning. Få anmälda genom åren, för puttning behöver man väl inte träna? Men få är så positivt överraskade som deltagarna efter en puttkurs.

Antal deltagare: max 6st
Pris för medlem: 350kr
Pris icke medlem: 475kr

Demodag

Demo på putters och 10% rabatt på alla putters i butiken – Måndag 10/7 kl. 15:30-17:00
Demodag med Ping – torsdag 3/8 kl. 10:00-12:00
Sölvesborgs GK blir en av de första klubbar där du kan testa den nya modellen G400 med komplett möjlighet till utprovning.

Coaching Online
Genom plattformen Edufii erbjuder jag ”coaching online”. Feedback är en grundläggande faktor för utveckling och med detta verktyg kan vi kommunicera och följa din utveckling dag för dag, vecka för vecka och över längre perioder.
Det ”training space” som skapas för coach och dig som spelare är helt stängt vilket innebär att ingen annan kan komma åt informationen. Edufii används lättast med deras app i din smartphone men fungerar även bra i webbläsaren. På min hemsida kan du läsa mer om hur vi kan använda edufii för att följa din utveckling, klicka här för att komma till hemsidan.

Filip Oesten
filip@solvesborgsgk.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.