Nyhetsbrev Maj 2017

Nedan är det nyhetsbrev som skickades ut för Maj 2017. Önskar du att få nyhetsbreven direkt när de skickas ut är du välkommen att kontakta mig via mail, helst den mailadress som du vill ha nyhetsbrevet till.

Hej!
Ett nytt nyhetsbrev för er som söker golfutveckling! Tveka inte att höra av er med frågor, via denna länk kommer ni till bokningsläget där ni kan se tider och tillgänglighet men framförallt boka in er förbättring som golfare – Klicka här för att komma till bokningsläget
Maj är en månad med högt tryck på anläggningen. Glöm inte att vara ute i god tid för att boka era privatlektioner och andra aktiviteter!

Veckoträning

3-veckors kurs, Start lördag 20/5
För er som inte kunde delta på vårträningen och hellre vill träna helgtider. Ett genomkörare av de flesta momenten, framförallt en bra start för er som inte tränat så mycket i år.
Pass 1: Sving, järnklubbor och metalwoods
Pass 2: Putt & Chip
Pass 3: Wedge & Bunkerslag
Antal deltagare: max 6st
Omfattning: 3 pass á 1h, 40min
Tider: Pass 1: Lördag 20/5 kl. 09:00-10:40, Pass 2: Lördag 27/5 kl. 14:00-15:40, Pass 3: Söndag 4/6 kl. 13:00-14:40
Pris medlem: 675kr
Pris icke medlem:975kr

Dam30, start 9/5

Sölvesborgs Golfklubb arbetar aktivt för att alla medlemmar ska trivas med sin golf. Vi söker dig, dam som har lägst handicap 30 och spelade max 5 rundor förra året, om detta stämmer in på dig har du chansen att delta i träning till ett tydligt subventionerat pris. Träningspassen kommer fokusera på en bättre bollträff med sving och närspel samt hur vi kan göra en 3-putt till 2-putt.

omfattning: 4 tillfällen á 50 minuter
max. 8 deltagare
Pris: 200kr(endast för medlemmar)
Träningstider: Tisdagar 11:10-12:00, start 9/5 och 3 följande tisdagar.

Närspelskurs – Kristi himmelsfärdsdag, torsdag 25/5 kl. 09:00-12:00
En kurs för er som vill ha gedigen närspelsträning och en fördjupning i denna ädla konst. Med det nya närspelsområdet får vi fantastiska förutsättningar till bra träning! Fokus till en början på grunder och standardslag i momenten chip, pitch, lobb och bunker. Vi kommer även att gå in på problemlösning för lobb- och bunkerslag, till exempel hur vi snabbt får höjd på ett bunkerslag om bollen ligger nära bunkervallen.

Antal deltagare: max 6st
Pris för medlem: 500kr
Pris icke medlem: 750kr
Fika ingår

Coaching Online
Genom plattformen Edufii erbjuder jag ”coaching online”. Feedback är en grundläggande faktor för utveckling och med detta verktyg kan vi kommunicera och följa din utveckling dag för dag, vecka för vecka och över längre perioder.
Det ”training space” som skapas för coach och dig som spelare är helt stängt vilket innebär att ingen annan kan komma åt informationen. Edufii används lättast med deras app i din smartphone men fungerar även bra i webbläsaren. På min hemsida kan du läsa mer om hur vi kan använda edufii för att följa din utveckling, klicka här för att komma till hemsidan.

Filip Oesten
filip@solvesborgsgk.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.