Nyhetsbrev – April 2017

Detta är en kopia av nyhetsbrevet för April 2017 som skickats till alla registrerade kunder i bokningssystemet.

Äntligen är vi igång på riktigt. Nyklippta greener, nykrattade bunkrar och höga förväntningar på den kommande golfrundan.
April är en månad med mycket träning & aktiviteter. Nedan har ni ett urplock. Tveka inte att höra av er med frågor, via denna länk kommer ni till bokningsläget där ni kan se tider och tillgänglighet men framförallt boka in er golfutveckling – Klicka här för att komma till bokningsläget

Veckoträning
Vårträning(6 veckor), start v. 17
Detta är den mest övergripande kursen 2017, fokus på grunder i allt från bunkerslag och lobb till putt och driver. Återkommande träningstid en gång i veckan, tider ser ni i bokningsläget. Notera att måndagsgrupperna inte tränar måndag 1/5.
Antal deltagare:min.6/max 8
Omfattning: 6 pass á 55min
Pris för medlem: tidiga tider 550kr, sena tider 650kr
Pris icke medlem: tidiga tider 700kr, sena tider 825kr

Svingkurs – onsdag 12/4 kl. 17:30-19:30
En bra start för er som vill komma igång med svingen inför säsongen. Från de kortaste järnslagen med kontroll till att skapa längd med våra metalwoods.
Antal deltagare:min.4/max 6
Pris för medlem: 400kr
Pris icke medlem: 500kr

Närspelskurs 1 – Långfredag 14/4 kl. 09:00-12:00 (Max 4 deltagare/kurs för mer individuell feedback)
Närspelskurs 2 – Långfredag 14/4 kl. 13:00-16:00 (Max 4 deltagare/kurs för mer individuell feedback)
En kurs för er som vill ha gedigen närspelsträning och en fördjupning i denna ädla konst. Med det nya närspelsområdet får vi fantastiska förutsättningar till bra träning! Fokus till en början på grunder och standardslag i momenten chip, pitch, lobb och bunker. Vi kommer även att gå in på problemlösning för lobb- och bunkerslag, till exempel hur vi snabbt får höjd på ett bunkerslag om bollen ligger nära bunkervallen.
Antal deltagare:min.3/max. 4 á kurs.
Pris för medlem: 800kr
Pris icke medlem: 1 000kr
Fika ingår

Demodag, lördag 22/4.
Denna dag kommer både Titleist och Cobra på besök med hela sitt sortiment för 2017. Vi kommer även ha begränsat med klubbor från Ping som tyvärr inte kunde delta med representant. Dessutom får ni som beställer/köper klubbor denna dag en rabattkupong på 10% av summan du handlar för. Med andra ord, köper du klubbor för 5 000kr får du en kupong till ett värde av 500kr som du kan använda vid senare tillfälle för att handla varor i shopen.
Denna rabattkupong ersätter det vanliga rabattsystemet i shopen som ger 3-7% tillbaka vid köp. Rabattkupongen kan användas vid köp av varor i shopen och måste användas för 30/6 2017.
Glöm inte att vid köp i shopen kan man få faktura på köpet med 30 dagars betalningsvillkor.

Juniorträning
Glöm inte anmäla era barn och ungdomar till årets juniorträning. Klicka här för att komma till klubbens sida med information för de olika grupperna.

Ni hittar fler aktiviteter och mer information på hemsidan. Tveka inte att höra av dig med frågor!

Filip Oesten
filip@solvesborgsgk.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.