Nyhetsbrev – Mars 2017

Nedan hittar du nyhetsbrevet för Mars månad som i början av veckan kom ut via mail.

Hej!

Mars har precis startat och vinterträningen är avslutad, tack till alla er som deltog.

Här kommer information om träning och aktiviteter för mars månad:

Drive & Putt

Tre träningspass där vi tränar vår driver och puttar från 1 till 3,5m. Träning sker i studion, driver med öppna portar och puttningen sker på den nya puttmattan/konstgrässgreenen.

Tid: 45min x 3 tillfällen

Antal deltagare: min. 3/max. 4

Pris för medlemmar på Sölvesborgs GK: 400kr

Pris för icke medlemmar: 500kr

Tider och anmälan hittar ni på hemsidan.

Golf-fys med Fredrik Assarsson – Torsdagar 17:00-18:00, start v.12

”Här kommer du att vara en av 4-6 personer som tillsammans träffas 1 timme/v under 6 veckor och lär sig grunderna i funktionell träning med inriktning på golf. Jag lär ut övningar som just du har nytta av i ditt golfspel men även i vardagen. Stort fokus läggs på aktivering och träning av inre magmuskler, som bl a stabiliserar bäcken och ländrygg. Förutom bålstabilitet lär du dig också stabilisering av höfter, knä och axlar tillsammans med stretch/mobilisering av stela muskler.

Målet med golffysen är att förbättra din bål, höft, knä och axelstabilitet samt göra din kropp flexiblare, detta för att undvika skador eller öka din prestation.”

Pris: 700kr

Du anmäler dig i bokningsläget

Klicka här för att komma till Fredriks hemsida

Custom Fitting

10% på utprovade järnset från ping

Alla som genomför en custom fitting innan 31/3 får 10% rabatt på ett järnset från Ping och som vanligt får man poäng i bonussystemet. Pings nya I200-klubbor och damserien ”G Le” har fått fina recensioner så ta chansen och boka en utprovning!

Utprovningen ska genomföras senast 31/3 och setet ska innehålla minst 6st klubbor för att du ska erhålla din rabatt.

Nybörjarkurs

Känner du någon som äntligen ska börja spela golf? 25-26/3 genomförs årets första nybörjarkurs och just nu finns bara 3 lediga platser. Säg till din vän att anmäla sig snarast!

Under v.10 är jag på utbildning men från v.11 finns möjligheter att börja ta privatlektioner. Nu hoppas vi att våren tar ett grepp om södra Sverige så vi kan komma ut på banan. Jag hoppas att vi snart ses på golfklubben!

Klicka här för att komma till hemsidan: www.solvesborgsgk.se/pro

Filip Oesten

filip@solvesborgsgk.se

Du kan även boka din träning via hemsidan eller receptionen: 0456-70650
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.